Yavuz Selim İlkokulu
Mareşal Fevzi Çakmak mah. Şair Ali Türk Keskin cad. no.57

VİZYON

• Her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatın sağlandığını bilir ve bunun için okulu destekler. • Öğrenciye saygı duymak. • Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda; öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek. • Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek.

MİSYON

• Öğrencilerimizi; laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaş olarak yetiştirmektir. • Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamaktır. • Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmektir. • Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, özgüvenlerinin sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

NORMAL

08.50-12.15 13.30-15.00

İL MERKEZİNDE

Yerleşim Yeri Bilgisi